**Szerda - Mit válasszunk az étkezéshez, és mit kerüljünk el?**

Nap mint nap olyan ételeket fogyasztunk, amelyekről nem is sejtjük, mennyi rejtett veszélyt hordoznak. A feldolgozott élelmiszerek, a rossz szokások és a táplálkozási tévhitek hosszú távon komoly betegségekhez vezethetnek.

De mi az, amiben tényleg érdemes hinnünk? Milyen zöldség, gyümölcs, vitamin az, ami valóban segít?

Hogyan kezeljük az ételintoleranciát?

Ma felfedezzük az egészséges életmód izgalmas világát – tele meglepő tényekkel, érdekes felfedezésekkel és praktikus tippekkel, amelyek segítenek eligazodni az útvesztőben.

Ma izgalmas beszélgetések várnak ránk, ahol tények és tévhitek egyaránt terítékre kerülnek. Örömmel jelenthetjük be, hogy elfogadta meghívásunkat néhány neves szakértő: Dr. Balsai Tamás, tapasztalt fogszakorvos és implantológus, aki a health coaching területén is jártas; Dr. Bíró Szabolcs, a vegyészmérnöki szakma elismert képviselője; Szász Máté, neurobiológus és a Synlab Magyarország szakmai igazgatója; valamint Dr. Tóth Tamás, táplálkozási szakértő, aki segít nekünk megérteni az egészséges életmód alapjait. Tartsatok velünk, hogy együtt fedezzük fel a tudomány és a hétköznapi élet határvonalait!

Related posts