Természetesen! Íme egy egyedi változata a "Virsli lasagne tésztában" című ételnek: **Virsli rétegek tésztakölteményben | Liget** Fedezd fel a hagyományos ízek új dimenzióját ezzel a különleges virslis lasagne recepttel! A ropogós tésztarétegek között íz

A lasagne lapokat forrásban lévő sós vízben főzzük puhára, hogy a tészta kellemes textúrát nyerjen. Miközben a tészta fő, egy serpenyőben olajat hevítünk, és ebben megdinszteljük a két cikk zúzott fokhagymát, ami isteni illatot áraszt. Ezt követően hozzáadjuk a paradicsom konzervet, majd ízesítjük sóval, borssal, egy csipet cukorral, oregánóval és bazsalikommal, hogy a szósz gazdag és ízletes legyen. Az összetevőket alaposan összefőzzük, majd egy tűzálló tál aljára egy kanálnyi paradicsomszószt öntünk. Ezután a leszűrt tésztát hideg vízben hűtjük le, majd óvatosan kiemelünk 1-2 lapot. Megkenjük őket a fűszeres szósszal, teszünk rá egy adag sajtot és egy fél virslit, majd feltekerjük. A tálba sorakoztatott tekercseket a maradék paradicsomszósszal locsoljuk meg, végül a tetejére kevés sajtot szórunk, akár darabokra csipkedve, akár reszelve. Az elkészült remekművet 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, ahol addig sütjük, amíg a sajt gyönyörű aranybarnára nem pirul. Az ízek harmóniája és a friss fűszernövények varázsa garantáltan elkápráztat mindenkit!

Related posts